lørdag 14. mars 2020

Hjemmekontor

… og plutselig endret hverdagen - og livet - seg dramatisk!

Corona-viruset herjer nå rundt hele verden, og har ført til store omveltninger både i privatlivet og i arbeidslivet.

Torsdag ble vi alle i heimen beordret til hjemmekontor på ubestemt tid. Så satt vi der, jeg og Mann på hver sin side av stuebordet, og sønn oppe på rommet sitt. Litt utfordringer ble det da både Mann og jeg hadde Skype møte samtidig klokken 10, men det gikk på et vis det også.


Vi startet som normalt med å skrue på maskinene kl. 07:00 fredag morgen. Nydelig med kort vei til jobb - kun ned trappa fra 2. etasje. Og i motsetning til normalen, sitter vi og jobber i pysjen.

Koselig var det da vi fikk staselig besøk, spankulerende i hagen vår og forbi vinduet mens vi satt og jobbet.


Hjemmekontor er ikke akkurat en ideell situasjon, men vi må prøve å gjøre det beste utav det. Det blir nå trivelige lunsjpauser i hvert fall.

Alle planer framover er lagt på is, i påvente av at ting skal roe seg - eller forsterke seg. Vi holder oss innomhus så sant vi ikke absolutt MÅ ut. Turen til Sørlandet med Tippehønene denne helgen er utsatt på ubestemt tid, og hva som skjer med påskeferie og de bestilte turene til London, København og New York aner vi ikke enda. Mest trolig blir alt kansellert. Trist, men det er det ingenting å gjøre noe med. Ferieturer kan forhåpentligvis tas igjen senere, når verdenssituasjonen er annerledes.

Det er skumle tider!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar