mandag 19. januar 2015

Det gledes!

Det er nå kun få dager igjen til ny London tur.

I mange år nå har det vært tradisjon å dra til London; hver November for julegaveshopping, og hver januar for salget. Og kanskje en gang eller to imellom der også. Og det er like kjekt hver eneste gang. Jeg simpelthen elsker London.

I 2014 var jeg i London 4 ganger: i januar med mann og barn, i mars med venninner, i juni på konsert med Datter, og i november med to vennepar. 

Når Mann og Sønn skal være med, er det viktigste at turen faller sammen med Arsenal hjemmekamp. Nå fikk vi ikke med oss kamp sist vi var over, dermed måtte vi bare bestille oss ny tur. Og det er den som nærmer seg nå.

Vi har fått billetter til Arsenal-Aston Villa, den kampen skal spilles søndagen. Lørdagen er reservert til shopping - for jentene! Guttene, som ikke er like shopping-gale, men mer football-gale, har fått billetter til en annen Premier League kamp; Crystal Palace-Everton. Det blir nok en kul opplevelse selv uten noen som helst tilhørighet til noen av lagene. Crystal Palace har visstnok en ørn som flyr over stadion før hver kamp, og hjemmepublikumet på Selhurst Park skal være blant de beste i Permier League.

Vi skal som vanlig i China Town og spise fried seaweed og duck in pancakes på Golden Dragon. Det er noe vi bare MÅ gjøre, HVER gang vi er i London. Du får ikke bedre duck in pancakes noe annet sted i verden, garantert! Lunsj på Yo! Sushi på Selfridges er også et must!


Litt kjipt er det at krona er så svak for tiden så et pund koster nesten 12 kroner. Not good, men lista over ting jeg skal se etter i London er heldigvis ikke så lang. Jeg skal mest bare nyte å være der! Og forhåpentligvis kommer jeg vel over et uimotståelig kupp eller tre ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar