mandag 23. mars 2015

Provisorisk skytebane

Helt siden Sønn kjøpte seg jaktbue og begynte å skyte, har jeg lovet at vi skal prøve å lage til noe hjemme til han, slik at han kan øve seg litt der også. Det er litt upraktisk å måtte reise med buss og båt hver gang han skal trene. Øvingsdager i bueklubben er tirsdager og fredager, tirsdager blir det for seint om kvelden, fredager reiser vi ofte på hytta. Klart, det er mye kjekkere å være sammen med andre og trene, men fint å ha en reserveløsning på denne siden av fjorden også.

Jeg har grublet lenge på hvordan - og ikke minst hvor - vi skulle få laget til noe, men i ettermiddag var det klart og Sønn kunne for første gang øve litt hjemme.En gammel striesekk ble stappet med kassert sengtøy og håndklær, og blink ble sprayet på. Sekken ble så hengt opp på en treport, hvor han kunne få en 12-15 meters avstand å skyte på, uten fare for å treffe eventuelle forbipasserende.

Det kommer nok til å ryke noen piler, men det får så være. Han får ihvertfall trent. Så får han heller kjøpe seg noen nye piler med hjem fra Texas. Striesekken ser heller ikke ut til å holde så veldig lenge, så sekker med trykkede targets på er også noe han må handle seg.


Listen hans over ting han skal handle seg i Texas blir bare lengre og lengre, og etter å ha vært innom Bass Pro Shops på nettet, ser jeg at han trolig kommer til å gå aldeles bananas når han kommer dit, både med tanke på utvalg og priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar