lørdag 16. oktober 2010

Stokkavannet uten hjertet i halsen ...

I dagmorges fikk jeg en melding fra Aina, som lurte på - siden jeg trengte mange skritt - om jeg ville være med å gå tur rundt store Stokkavannet. Det ville jeg såklart, det er en kjempefin tur, så etter junior var ferdig med dagens sjakkparti, tok vi ut.

Jeg har det med å irritere meg over ting, og som kjent er syklister noe jeg irriterer meg ENORMT over, ref innlegg og disputt med min venn Presten, på Facebook. Dagens runde rundt Stokkavannet viste at jeg er langt i fra alene om akkurat det. Rundt hele vannet var det hengt opp plakater fra "Full Fart Syklistene" / Stokkavannet uten hjertet i halsen - med mer eller mindre latterlige "syklist-kommentarer":


Herlig - og jeg er så hjertens enig! Det ble en morsom tur, med jakt på den morsomste plakaten. Gøyal "prank" for en som har blitt kalt "sykkelhater"!

Vi så både rådyr og ekorn også på turen. Koselig!


Best av alt, så langt i dag er jeg oppe i 15000 skritt!

3 kommentarer:

 1. HAHAHA...Morsomme skillt. Fine oppmuntring og gå tur rundt Stokkavannet, Sindre hva så stolte at han hadde gått så mange skritt idag, tror at du har slått han....15000 det e mye skritt på en dag, GRATTIS KAN EG SEI!!! Klem Emilie;)

  SvarSlett
 2. åh, nå blei eg nysjerrige på kor mange skritt eg har te dagen!
  ...men desverre ikje nysjerrig nok te at eg gidde å gå på lofte å leida itte skrittelleren...
  e du me i konkurranse elle någe??

  SvarSlett
 3. konkurranse og konkurranse....
  du får sjå på bloggen min som hette "konkurranseinstinkt ønskes" ...
  eller aktivmedjobben.no
  *sukk*

  SvarSlett