lørdag 30. oktober 2010

Jetlaged


Etter ganske så nøyaktig 24 timers reise var vi hjemme i Norge igjen tidlig i gårmorges. Selv om det var en fryktelig lang tur med flyskifte både i Bangkok og København, gikk den veldig fint. Fikk sovet store deler av det lange strekket, dermed var mye gjort! Ruta vi tok nedover, via Beijing, var absolutt å foretrekke, for 11 timer fra Bangkok til Køben er litt i overkant av hva jeg synes er greit – selv med sovepiller.

Purseren på flyet på det lange strekket, en eldre herre fra Nord-Norge, var av det morsomme slaget, om enn ganske ufrivillig tror jeg, og det gjorde at vi fikk oss noen gode lattere på turen. At han, da vi var fremme i Køben, ba oss hilse – først til Egersund, noe som kjapt ble rettet til Jørpeland, var noe forskrekkende – det var en tilfeldighet jeg syntes var litt vel nifs! Vi hadde jo ikke vekslet et eneste ord med han underveis...

I København møtte vi Grete Faremo og det Montenegriske landslaget i håndball, uten at jeg ble starstruck, og var faktisk IKKE borte og fikk autografer eller bilder. Det sier vel litt om hvor sliten jeg var...!!!

6 timers tidsforskjell er ganske så mye, og utover ettermiddagen sleit jeg med å holde meg våken stort mye lengre. Men med mye som skulle gjøres til Halloween, klarte jeg meg til litt over ti. Da var det ingen bønn, og jeg sovna som en stein. Kommer nok til å slite litt etpar dager, men synes ”denne veien” er lettere å komme på plass igjen, enn motsatt vei.

Bare jeg ikke sovner fra hele festen i kveld, så skal jeg være fornøyd!!!

1 kommentar:

  1. Kose dere på festen i dag da! Så på bloggen til Marlene at du har fått god hjelp med tapasen!!

    SvarSlett