fredag 6. april 2012

Egypt

Ett ord har gått igjen den siste uka: FANTASTISK!!! Det oppsummerte kort og godt alt.


Det som overrasket meg mest, var kanskje at det var så rent. Hele hotellområdet var til enhver tid plettfritt. Maten var OK nok, det er kanskje ikke for maten du reiser til Egypt - så god er den ikke, men vi ble nå mette, mange ganger til dagen. All inclusive er aldeles luxus. Hotellet hadde en diger buffetrestaurant, og flere a la carte restauranter utenom; asiatisk, middelhav'sk, gresk, mexicansk, italiensk, egyptisk og flere. Det var ikke nok kvelder til å få prøvd alle sammen, men de vi prøvde var bra.


Vi dro på snorkletur ene dagen. En hel dag på båt er ikke akkurat noe jeg trakter etter, og ja, jeg ble sjøsjuk så det holdt. Men det var verdt det. Jeg har snorklet mange steder som påstås å være bedre enn andre steder. Jeg har aldri vært noe sted det var flottere enn på Seychellene, men Egypt viste seg å være en klar nummer 2. At vi også fikk se delfin gjorde turen komplett. Fantastisk!


Kamelridning var noe av det som sto høyest på lista til ungene. Er man i Egypt, MÅ man jo ri på kamel. Vi var ikke mye utenfor hotellområdet, og heldigvis var det kameler der, så ønsket ble oppfylt - flere ganger. Fantastisk!


Vi tok også en tur inn til Hurghada by. Det kunne vi bare ha sløyfet. Det er absoutt ikke verdt det, ikke engang de 7 euroene per person det kostet å dra inn dit. Det var rett og slett en befrielse å være tilbake på hotellområdet igjen, hvor alle smilte og var hyggelige og det var ingenting mas og jag. Fantastisk!

Ønsket mitt for ferien var total avslapping, og det fikk jeg. Jeg lå stort sett og solte meg og leste, badet litt, og var på spa og fikk 2 aromaterapi behandlinger, samt manikyr og pedikyr. Fantastisk!

Jeg reiser mer enn gjerne tilbake til Egypt. Det var så bra at jeg absolutt synes vi bør gjøre det til en ny, årlig påsketradisjon!

2 kommentarer:

  1. Ser helt fantastisk ut i Egypt, skulle gjerne ha vært der en tur ja!

    AB

    SvarSlett