mandag 30. april 2012

The End!

I dag var det helt slutt på et kapittel i livet mitt. Siste arbeidsdag. Jeg skulle bare innom for å levere fra meg PC, nøkler og kort, og skrive reiseregning. Regnet ikke med at det skulle ta så lang tid, men det ble endel timer, gitt. Jeg måtte jo gå den "obligatoriske" runden og si hadet til de som var på jobb. "Heldigvis" var det mange som hadde tatt fri, så runden ble kortere enn hva den ellers ville blitt, om det ikke hadde vært en "innestengt" dag i dag.

Agata, som tar over jobben etter meg, og som jeg har tilbragt siste halvannen måneden sammen med og vært i Kina sammen med, hadde kjøpt egen gave til meg. Utrolig rørende og hjertevarmende! Og så hadde hun skrevet det fineste kortet! Egentlig var det et bursdags-musikk-kort. Jeg har jo ikke bursdag, men kortet måtte selvfølgelig være svart (!), og ha "Agata-Power" (I've got the power) sangen inni, og da var det eneste alternativet!

"I know it's not your b-day, but I need to give you this card because of song" ...

Jeg har ofte snakket om grunnen til valget jeg har gjort til henne. Jeg har jo hatt den kuleste jobben i hele verden i 8 år, og har selv valgt å slutte. "Det er på tide å bli voksen", har jeg forklart. Jeg har jobbet i forlag, med bøker og leketøy til barn i 15 år, om 10 år er det ikke bra for verken meg eller bedriften at jeg sitter som innkjøper - og om 10 år er jeg ikke like attraktiv på arbeidsmarkedet som jeg er i dag.

Agata hadde kjøpt en magnet til meg med påtrykket tekst: "Growing OLD is inevitable, growing UP is optional. (med selvpåskrevet: You choose (den siste) option!


Jeg fikk også et krus av henne, for selv om hun vet at jeg verken drikker kaffe eller te, måtte jeg ha nytt krus til nye jobben. Det var visstnok en regel. Tjihi!


Hun avsluttet kortet med Lykke til - og "I hope you never miss your old job, just remember it!"
Det håper jeg også!

Jeg kommer heller aldri til å glemme Agata: "Automatic taking money machine", "baboon", "donkey" (Don Quijote), MENY, Ken Lee, Korean drummer, Grandma, "Oj tam, oj tam" og ikke minst "hvor er sikringsskapet?"  ... Vi klarte å skape mange morsomme og evige minner på svært kort tid!

Jeg var nedom nye jobben i dag, og spiste lunsj der. For ei som har hatt matpakke med i 8 år, var det en skikkelig luxus-kantine. Jeg gleder meg til onsdag, men jeg gruer meg også en hel del. Og det er vel akkurat sånn det skal være !!!

2 kommentarer:

  1. Tøft å gå fra en jobb man har hatt i så mange år!! Ønsker deg lykke til i den nye jobben, det blir så bra så!!

    AB

    SvarSlett