onsdag 11. april 2012

Den magiske elefanten

Da min tidligere kollega Ingi sluttet i jobben her, inngikk vi en avtale om at vi en gang i fremtiden også skulle jobbe sammen. Vi hadde jo hatt de kuleste 5 årene sammen! Dersom hun fikk anledning en gang i fremtiden, skulle hun hente meg dit - og omvendt.

Da hun ryddet sin del av kontoret vårt, fant hun en elefant i tre hun hadde hatt stående på hyllen sin. Den hadde hun fått av en kollega hos en tidligere arbeidsgiver, som var midt i jobbskifte. Hun hadde gitt elefanten til Ingi, som også var på jakt etter ny jobb. Ikke lenge etter fikk Ingi ny jobb, og begynte å jobbe sammen med meg.


Når Ingi nå skulle slutte, ga hun elefanten videre til meg. Den skulle liksom bringe lykke for eventuelle, fremtidige jobbsøknader. Siden den gang har elefanten stått på hyllen på kontoret mitt...

Ingi holdt sin del av avtalen, og "hentet" meg til der hun jobber nå. Nå er det min tur å rydde og pakke ned kontoret. Jeg har kun 5 dager igjen på her på kontoret, før jeg avslutter jobben min her med Kina-tur.

Elefanten har jeg pakket med meg. Den har jo flere ganger nå vist seg på en måte magisk når det kommer til jobbskifter...

Jeg har lurt på om jeg skal gi den videre til ei annen jeg vet er på jobbjakt, men enn så lenge avventer jeg!

3 kommentarer:

 1. Spennende! Du må finne noen som kan bære lykken videre!

  AB

  SvarSlett
 2. Jeg har fått streng beskjed om å ta den med ut av dette lokalet, ihvertfall... hehe

  SvarSlett
 3. Den elefanten har faktisk enda lenger historie...går tilbake til før jobben, før jobben hos dere og har funket hver gang :)

  Ingi

  SvarSlett