søndag 5. september 2010

RxR

Den mest vellykkede festivalen i Rogaland noensinne! Litt skeptisk til førstegansarrangører ved ankomst torsdag, men all skepsis feid til side og byttet ut med overveldet imponert og begeistret. ALT gikk smertefritt, fra utdeling av bånd, registrering av gratisunger, inngangskø, vakthold og rydding, toaletter og mat- og drikkeservering. Og slik fungerte det alle 3 dagene. Fantastisk. For ikke å snakke om været... Det kan være risky å arrangere sånt i begynnelsen av september, men alt gikk jo i favør RxR. Dersom noen har noe å klage på etter denne helga, må det være dem selv og egen innstilling, for jeg har ikke funnet noenting.

Musikkmessig var det helt OK. Endel jeg likte fra før, noe jeg ikke likte, samt en del nye bekjentskaper! På torsdagskvelden var Susanne Sundfør, Carpe Diem og A-ha det store.

Fredagen gikk vi glipp av de jeg ville se mest: Mew, men fikk med Band of Horses, Skambankt og Prodigy. Band of Horses var som forventet noe kjedelig - dog kulere live enn på CD, og Prodigy var langt ifra ”meg”, men helt OK å være der. Skambankt var imidlertid megakult!!!

Lørdagen var ”stordagen”, med Ozzy. Fikk også med Purified in Blood som var veldig bra, Lars Vaular som også var bra, samt Madcon, Kvelertak og Tog, uten at det ga meg noe.


God stemning hos alle, både de som jobbet der, de frivillige, festivaldeltakerne og artistene. Og ikke minst; jeg møtte massevis av venner og bekjente. Knallkjekt!

Jeg håper bare inderlig at festivalen går i +, sånn at dette kan bli en årlig happening!

2 kommentarer:

  1. Neste år vil jeg og!!!! :D
    Tenk at jeg donerte bort lørdagsbilletten min!?! Gah!

    SvarSlett
  2. Ozzy hadde vært verdt å få med seg, Tone. Men den som fikk billetten din var ihvertfall superheldig - og helt sikkert også fornøyd! Neste år! Definitivt!!! :-) (jeg drømmer om at de klarer å få Muse hit da......)

    SvarSlett