tirsdag 28. september 2010

Frisørtrøbbel

Min sønn skulle til frisøren her om dagen, og hadde store planer om hvordan han skulle ha håret. Han hadde funnet frem etpar plakater som han skulle vise til frisøren, for han skulle ha håret likt Messi, og frisøren visste helt sikkert ikke hvordan han så ut.


Hverken moren eller faren var særlig fornøyd med akkurat dette stuntet. For det første spiller IKKE Messi på Arsenal, for det andre ser han rett og slett uflidd ut og for det tredje var klokka kvart på sju på morningen, og vi skulle på jobb!

Vi prøvde å forklare han at om han skulle se slik ut på håret, var igrunnen frisørtimen bortkastet – han måtte i steden gå etpar år UTEN å ha gått til frisøren. Heldigvis klarte vi å snu poden til Rett spiller, Rett lag og Rett frisyre. Fabregas! Krise løst, trodde vi. Poden byttet ut Messi-bildene i ranselen med Fabregas, og vi gikk på jobb.


Så kom ettermiddagen, og frisørtimen. Faren skulle først i stolen, siden han skulle ha striper i håret og ville bruke lengst tid av de to. Etterhvert ble poden mer og mer utålmodig – frisøren måtte jo snart begynne på hans hår også, for han kom også til å bruke lang tid i dag ....

Den oppvakte har nok tatt det nå, men for eventuelt andre:

Min sønn er lyshåret.
Det er ikke Fabregas...

I podens hode trodde han at han skulle farge håret svart – vi hadde jo sagt han skulle få samme frisyre som Fabregas... Og dette hadde han fortalt til alle kompisene; at han kom til å være en helt annen når han kom hjem fra frisøren. Himmel!

Hvordan forklare en temmelig fornærmet syvåring at man ikke bare farger håret svart ... ??

Heldigvis er han av den rolige, sindige sorten, det er alt jeg kan si!

1 kommentar:

  1. hehe jeg ler så jeg griner!! Man må være forsiktig med hva man lover en syvåring!

    SvarSlett