torsdag 17. desember 2009

Førjulsfest i Kongeparken ...

I ettermiddag har vi vært på julefest i Kongeparken. Det er en årlig tradisjon før jul, i regi av jobben til min bedre halvdel, og det er vel fjerde året vi er der oppe. Det var jammenmeg snø i Nedre Sirdal, 5 blåe grader og vind – og dermed sviinkaldt. Jeg trodde vi hadde kledd oss godt, men det viste seg fort at det ikke var godt nok. Jeg tror seriøst ikke noenting hadde holdt meg varm der i dag...

Ungene storkoste seg imidlertid! De snekret noe som jeg mener skal være fuglebrett (?), pyntet pepperkaker med tonnevis av melis og nonstop, sydde julekurver og laget små julenisser.


I et forsøk på å få minstemann til å tørre å ta Nordavinden, hadde jeg lovet at hvis han turde, så skulle jeg og. Uten at det var videre inspirerende. Jaja, jeg slapp ihvertfall!

Selv om det var bitende kaldt, og jeg sitter her og nesten ikke klarer å skrive fordi jeg fremdeles er så kald på hendene – og forøvrig resten av kroppen og – så var det verdt det! Det er et kanonarrangement!

Nå skal jeg straks gå og legge meg. Meg og Marlene skal stå opp kl 04:00 i natt – altså FØR fuglene – for å reise til Malmö på sjakk-tur. Wiii.

2 kommentarer:

  1. Åå, se så de kose seg :D
    Neste år snige eg meg me som den 3. ungen ;)

    SvarSlett
  2. Ka, meine du at eg liksom ser gammale nok ut te å var mor di???? hæ??????? hehehe ;-)

    SvarSlett