lørdag 19. desember 2009

Malmø by night ...

Vi storkoser oss på sjakkturnering i Malmø.

Det var en fryktelig kald helg, men etter å ha fått handlet skjerf, luer og votter ble det straks mye bedre.

Marlene ble med jentene fra Oslo på etpar shoppingrunder i byen, hun er vitterlig datter av mora, og fant selvfølgelig noe hun bare MÅTTE ha... denne gang var det en boks med binders og en tape-dispenser...!!! Jeg må nok innrømme at jeg ikke helt skjønte den "MÅ HA" faktoren akkurat der... Men; bare det å få gå rundt i Malmö uten voksne var fryktelig stas! Før de reiser hjem i dag, skulle jentene få en tur i pariser-hjulet på bildet over. Det sto rett utenfor spille-lokalet, og spesielt i mørket var det rett og slett vakkert!

Frokostene på hotellet ble også minneverdige for henne, da to av Norges beste spillere (Neida, IKKE Magnus - men to like bak...) kom og satte seg ved bordet vårt begge morgenene. Det var to koselige gutter, og veldig inspirerende med "pep-talk" med dem for lille spira! (Mora kan jo ikke akkurat bidra så veldig mye der...)

Sjakkwise var turen også meget bra, og unge lovende her i huset kom hjem med 3 poeng (av 7). At hun forvekslet langsjakk med lynsjakk i etpar runder, får vi heller prøve å overse....

Jeg har allerede kommet hjem fra turen. Spilleren selv måtte gjøre ferdig alle rundene, og lander først seint i kveld.

1 kommentar:

  1. Godt at Marlene har fonne sjakken, bare se alt det kjekka så følge me ;)

    Heia Marlene!!! Hu e bare kjempeflinke :)

    SvarSlett