mandag 8. juni 2015

Chilisnacks

VI var på avskjedsmiddag hos våre amerikanske venner, før de flyttet hjem til Texas igjen, og der fikk vi servert noe godt, som snacks før middag. De hadde delt jalapenos i to, fjernet frøene og fylt dem med smøreost, toppet med revet ost, og hatt dem på grillen. 

Da vi kom ned på hytta på fredag, var det litt for tidlig med middag, men vi måtte ha "noe", dermed laget vi chilisnacks siden Mann hadde fått tak i litt forskjellige jalapenos og chili.I tillegg til osten surret vi bacon rundt frukten. Søtt og salt, en perfekt kombinasjon.Vi lagde også til en annen favoritt, dadler i bacon. 


Jeg liker i utgangspunktet verken paprika, chili eller jalapenos noe særlig, men i denne formen elsker jeg det. Ikke er det særlig hot heller siden frøene er fjernet, selv om jalapenos for meg høres forferdelig og brennende ut. Og ønsker du en hotere variant, er det bare å la det være igjen noen frø inni belgen.

Nå er det ikke mange ukene igjen til vi drar på besøk til Texas, og denne type snacks både håper og tror jeg at vi får servert opptil flere ganger. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar