torsdag 18. august 2011

Rihanna konsert


Sikkert ikke mange som hadde gjetta meg på en Rihanna konsert, og ihvertfall ikke at jeg storkoste meg på en, men sånn er det altså: Jeg har vært og sett Rihanna i Bergen. Hva gjør man ikke for ungene?

Datter er STOR fan av Rihanna, og i bursdagsgave fikk hun derfor billetter til konsert i Bergen. Og da må jo mor følge! Selvfølgelig.

Det ble en superkort tur! Opp med 5-flyet etter jobb, for å dra ned igjen med 7-flyet morgenen etter. Hvilket betydde at vi måtte opp 04:45. Litt i overkant optimistisk booking, vel skal det gå fort og effektivt og man tenker at man ikke skal være borte fra jobb, men denne var litt i drøyeste laget! *GJESP!!* Legger det på minnet til neste gang!

Tinie Tempah var første oppvarmer ut. Morsom type som skapte liv i nesten 45 minutt. Han avsluttet med den eneste sangen jeg hadde hørt fra ham, Written in the stars. Veldig bra. Santigold fortsatte med nye 45 minutt, sprek dame som verken jeg eller Datter hadde hørt om før, men det var fart i musikken, og noe var tilogmed litt "annerledes" ...

Rihanna lot vente på seg. Hun skulle egentlig ha gått på kl 21:15, men vi ble stående til 22 før hun viste seg. Hun var sikkert travelt opptatt med noe backstage... Hun entret scenen med sløve øyne og noe "påfallende" frenetisk tørking under nesen, vel, showet var ihvertfall bra, og det var ikke en sur tone å oppdrive. Hun er god, og hun vet det. Hun trenger ikke gi mer enn akkurat nok. Alle "MÅ" sangene var der, sammen med noen for meg helt ukjente. Hadde det ikke vært det, hadde jeg forresten blitt overraska.

Datter storkoste seg, og proklamerte etter at showet var ferdig: "Dette må være verdens beste bursdagsgave! Det var tilogmed bedre enn Real Madrid drakt ..." (som hun egentlig ønsket seg...)

1 kommentar:

  1. For en flott gave! :) Skulle gjerne vært der selv, jeg. Men hadde _aldri_ orket den tidlige flyturen, hehe

    SvarSlett