fredag 30. desember 2011

Årets beste deal?

Jeg tror jeg må ha gjort årets beste deal her om dagen!

Husholdningen har vært uten printer i minst et tosiffret antall måneder nå, og noen syntes det var på tide med en ny. Printer er ikke det som blir brukt mest i heimen, men noen synes det er viktig å ha, og kjekt å kunne skrive ut innimellom. Og det er jo sant! Så det bar ut til Lefdal, og der hadde de en helt grei Epson B-vare, enkel, trådløs modell til 595,-. Perfekt til vårt bruk! Vi slang med en pakke toner også, for erfaringsmessig vet jeg at når noen først begynner å printe ut, går toneren fort tom.

Da vi skulle betale, fikk vi opplyst at Epson for tiden hadde en kampanje:


Kjøp en Epson printer og få en flyreise for en person til valgfri destinasjon i Europa. Kjøp tilbehør (toner) sammen med printeren, og få en flyreise til to personer. Det var bare å registrere seg på nett etter handelen, velge destinasjon og datoer, sende inn skjema og kvitteringer, og vips! Flyreise i boks! Visstnok!

Det er jo en tendens at når ting høres for gode ut til å være sanne, så er de som oftest det... Så vil det nå vise seg om dette er det... Jeg skal sende en tanke til Epson - og til denne noen som trengte printer - dersom jeg på sensommeren neste år sitter og nyter livet på en tapasrestaurant på La Rambla!

2 kommentarer:

 1. Det er bare gudd altså ! -Go Epson ! :)

  Klem Ingi

  SvarSlett
 2. Hmmm høres litt for godt ut til å være sant ja, men du har nå ikke blitt lurt til å kjøpe printer pga reisen så da får den komme som en bonus!
  Lurer på om ikke jeg trenger en printer.....hehe!

  Anne Berit

  SvarSlett