torsdag 1. desember 2011

Curling

I går prøvde jeg curling for første gang. En stor gjeng på jobben leide 3 baner, og hadde 2 timer med instruktører.

Jeg har sett på curling på TV mange ganger. Det ser KJEMPELETT ut!!! Men herreminhatt, bare det å holde seg på beina skulle vise seg å være en utfordring av de litt større. Jeg klarte meg imidlertid med ett fall! Curlingslide var enda værre, og det ble endel kryping på isen, til stor underholdning for de andre som befant seg i ishallen.


Det sto ihvertfall ikke på stilen. Hadde fått lånt curlingbuksene som Lasse vant NMgull i sjakk med i fjor.


Ikke at de var noen suksess for meg på curlingbanen akkurat, men... Og hadde jeg visst at det skulle være andre folk der som så på oss, tror jeg at jeg hadde droppet både buksene, og faktisk også hele curlingen. Jeg skal innrømme at jeg en stund forbannet meg selv for at jeg hadde meldt meg på "den driten"...

Etterhvert gikk det heldigvis bedre. Kan ikke akkurat si at vi ble så veldig flinke, men tror ikke det skulle så veldig mange ukene til før vi hadde vært helt i verdenstoppen hele gjengen, så stor som progresjonen var. Jeg tror nok at jeg med tiden tilogmed skulle fått en stein eller to INN i boet ... :-)

Kvelden ble avsluttet i restauranten, med den mest fantastiske tapasen. Yum!

3 kommentarer:

 1. Hehe, morro å prøve noe nytt!! Det ser jo så enkelt ut men kan tenke meg at det ikke er det!
  Anne Berit

  SvarSlett
 2. Hei Merete :) Ville gjerne ha lest på curlingen din, men klarer ikke lese pga den hvite firkanten på bakgrunnen som står fast uansett hvor mye jeg scroller ned...hehe.

  Ha en flott julefeiring!

  SvarSlett
 3. Hm.... sikkert bakgrunnsdesignet som har hengt seg opp... har prøvd å fixe, ser ut som om det er OK nå :-))

  SvarSlett