onsdag 5. januar 2011

Snart sommer ...

... eller... ikke helt, men årets sommerferie er ihvertfall bestilt! Godt hva som er gjort!

For noe som føles som 100 år siden, når jeg gikk på skolen, hadde jeg selvfølgelig Pusur skoledagbok. Og listemenneske som jeg er, hadde jeg masse lister inni denne Verdens Viktigste Bok. En av listene var "Reisemål". Denne lista var ganske lang, men jeg har i årenes løp faktisk vært flere av stedene som sto på denne lista. Ikke at jeg husker den komplett eller i rekkefølge, og det er nok maaaange steder igjen, men jeg husker at to steder har stått som ubesøkt - og fremdeles høyt oppe på nå min "indre ønskereiseliste". Det er Sardinia og Korsika.

Årets sommerferie går derfor - mer eller mindre tilfeldig - til Sardinia. Våre venner som reiser sammen med oss, hadde ikke noe veldige preferanser til hvor vi skulle reise, og da var det greit at de lot meg - som faktisk har veldig mange sådanne - få fritt spillerom, og mer eller mindre få bestemme hvor ferien skulle legges.


En vennlig sjel opplyste meg her om daget at det går båt fra Sardinia og over til Korsika, og denne båten tar kun en time. Det gjorde det ikke akkurat mindre kult.


Flybillettene ble bestilt i dag, leiligheter er mer eller mindre i boks, og det er bare å begynne å glede seg.

2 kommentarer:

  1. mmmm høres ikke dumt ut med Sardinia! Jeg har akkurat booket vinterferie tur til København med jentene mine og Kreta til sommeren. Alle hadde lyst tilbake dit! Lite spennende i forhold til dette ser jeg!

    SvarSlett
  2. Kreta er bra uansett, det, og jeg stortrives der. Kan anbefale dere å dra til Falassarna, enten at dere leier bil, eller blir med på organisert tur. Elafonisi er også verdt et besøk, selv om jeg syntes Falassarna var nesten like fint - og kortere å reise til! (regner med at dere skal til Chaniakysten...?)

    SvarSlett