onsdag 27. januar 2010

At jeg aldri lærer ...

... at jeg ALLTID skal ha med meg penn og papir i veska!!!

Da vi sto i sikkerhetskontrollen på Heathrow på vei hjem i dag, så vi en kjendis. Kristin så han først, og dunket i meg. Bjørn Ulvaeus - rett ved siden av oss i køen for å få scannet bagasjen. For en gangs skyld klarte jeg imidlertid å forholde meg ganske så rolig - og det er noe nytt for meg i møte med kjendiser... Jeg tror ikke verken personen selv, eller de rundt oss, merket at jeg kjente han igjen.

Jeg skulle så gjerne hatt både autografen hans og et bilde, til samlingen og den store ABBA-fan'en av en datter jeg har hjemme, men ingen penn og papir lå i veska mi - jeg kunne til nøds brukt boardingpasset mitt, men det hjalp jo lite når jeg ikke hadde penn - og i sikkerhetskontrollen er det ikke lov å fotografere, så bilde ble det heller ikke.

Så etter å ha stått mindre enn en halvmeter ved siden av ham, kommer jeg hjem helt uten "beviser", for han forsvant for meg i mylderet av mennesker inne i avgangshallen.

En lærepenge rikere er jeg ihvertfall blitt, selv om det var en litt trist lærepenge. At jeg klarte å forholde meg rolig og ikke lage noen scene av overbegeistring, var derimot et stort pluss. Kanskje jeg begynner å bli voksen???

7 kommentarer:

 1. Godt du omsider er blitt voksen, eller muligens tenker liiiiiit på andre. Husker med gru en "fjortis" som sto å dibba og babbla verre en gang i vi traff en for meg ukjent f-kjendis i Oslo.......

  SvarSlett
 2. hehe slik er det, når man endelig står der med en superkjendis ved siden av seg kan man hverken fotografere eller oppdrive penn eller papir!!
  Vi får bare ta ditt ord for at det skjedde, og det er jo på Heathrow man faktisk kan møte folk i den klassen av kjendiser!!

  SvarSlett
 3. Nå er jeg kjempelei meg. HYYYL!!!! DEN autografen skulle jeg gjerne hatt!

  SvarSlett
 4. ...eg hadde tenkt å spør kem i allverden Bjørn Ulvaeus e, han har eg aldri hørt om :P heilt te eg såg du skreiv ABBA :-)

  SvarSlett
 5. Morten: Eg overser HEILE kommentaren din, ana ikkje ka du snakka om!!!!

  Diva: Eg har heldigvis Kristin som vitne :-)) hihi Men skal fra nå av ALLTID ha penn og papir i veska! SPESIELT på Heathrow!! :-D

  Marlees: Eg skal nok gjøre det godt igjen på en eller annen måte. Eller; eg har vel gjort det i forkant - med Ole Gunnar Solskjær-autografen??? OK, han va aldri Arsenal-spiller, men god likevel.......

  Jeaneth: Shame on you. Kan du ikkje musikkhistorien din??? iiiiiik!!!

  SvarSlett
 6. ... minner om meg når vi satt på Vigra, kun meg og Carsten og Jon Arne Rise for 7 år siden... da turde jeg ikke spørre, og jeg hadde både penn og papir...

  SvarSlett
 7. Jeg har nå lagt to blokker og 6 - seks - kulepenner i veska mi. Så gjelder det bare å flytte disse med, hver gang jeg bytter veske.... !!

  SvarSlett