tirsdag 26. januar 2010

I ♥ London!!!

London er ALLTID like kjekt! Denne gang er jeg her med Kristin, og vi STORkoser oss. Kristin har fått nytt belte i shopping, faktisk!! Ifølge henne selv, hadde hun ingen belter fra før, men nå har hun ihvertfall hvitt! Hun gikk aldeles berserk både på Lillywhites og Primark! Nå skulle vi ta etpar rolige timer på rommet før middagen i kveld, men mens jeg sitter og skriver her nå, får jeg en sms fra henne om at hun har stukket bort på Primark – igjen ... De enorme koffertene vi har dradd med oss, som var nesten tomme på veien hit, blir nok definitivt fulle og vel så det på hjemveien!

”Matsær” som jeg er, er det enkelte ting jeg bare MÅ gjøre når jeg er i London. Det ene er å spise lunsj på Busaba Eathai i Store St., det andre er – selvfølgelig – crispy duck in pancakes i Chinatown. Begge deler ble gjennomført i går – med stor suksess! Kristin likte det hun også, heldigvis. Det ble forresten en noe sein middag i går; vi var så heldige og fikk billetter til ”We will rock you”-musicalen – til bare 34 pund. Best seats. Satt så og si midt foran scenen, på 4. rad. Amazing. Showet varte i nesten 3 timer, og var breathtaking fra første til siste tone – selvfølgelig, for meg som er STOR tilhenger av Queen, men hadde nok vært det for andre som ikke er det også.


Mat ble det ikke før klokka var over halv elleve, og når vi var ferdige, var restauranten klar til å stenge og vel så det. Servitørene gikk og gjorde klar bordene til neste dag rundt oss, så vi følte vel et visst press på å spise fort og komme oss ut derfra.

I dag har vi hatt lunsj på sushibar, og i kveld skal vi på en fransk restaurant – som forhåpentligvis har stekt foie gras på menyen...

I ♥ London!!!

3 kommentarer:

 1. Åå, london hørtes kjeekt ud!! Någen så vett å kosa seg på "jobb" ;)

  Å du å den foie gras'en din :P
  Hørtes myyye bedre ud me duck in pancakes :D

  SvarSlett
 2. Eg fikk steikt foie gras, så eg e kjempelykkelig!! hehe

  På heimveien kjørte me forbi DEN blodpølen. Fiii. Politi og sjukebil sto og sperra av området. Kun 100 meter og ikkje det eingang fra der me hadde praia taxien. Tør ikkje tenke på ka som hadde skjedd der bare minutter før...

  SvarSlett
 3. Æææsj, det va litt ufyse :S:S

  SvarSlett