lørdag 9. januar 2016

Første uke i ny jobb

Så har man begynt å jobbe igjen, etter 7 måneder i lediggang. 8 timer etter at vi kom hjem fra London, var jeg på plass på min nye arbeidsplass. 


Jeg kjente at det var lenge siden jeg hadde brukt hodet! Første arbeidsdag var forferdelig. Alt var nytt; fra programvare, måten å jobbe på, og ikke minst produktene. Jeg følte meg helt ubrukelig, følte at jeg ikke forsto noenting. Akkurat slik en første arbeidsdag alltid er, med andre ord! Jeg var dønn sliten både i hode og kropp da jeg kom hjem, samtidig som jeg var full av energi. Jeg fikk ryddet huset og vasket klær mens resten av gjengen min var på trening. 

Andre dag gikk det ørlite bedre. Jeg så fremdeles ikke sammenhengen mellom de forskjellige programmene, og strotret og rotet det til. Men likevel - ikke like fælt som første dag. Akkurat slik en andre arbeidsdag skal være!

Torsdag husket jeg å trykke F2 nesten hver gang jeg skulle. Betydelig forbedring. Jeg så fremdeles ikke helt noen sammenheng, og når det kom inn 3 kunder samtidig som telefonen kimet, kokte jeg litt i hodet. Men det gikk greiere og greiere jo lengre ut på dagen jeg kom.

Fredag var jeg der! Ihvertfall sånn noenlunde. Jeg så sammenhengen. Jeg husket både F2, F3 og F7 - på de rette stedene. Jeg bestilte deler til servicer helt på egenhånd, og fikk dem inn der de skulle. Det var heldigvis litt roligere denne dagen, så jeg fikk prøvd og feilet og gjort feil og rettet opp, uten å bli stresset. Da jeg kom hjem var det rett på sofaen og sove i 2 timer. Helt utkjørt. Men likevel åh, så gøy!

Denne uka har jeg hatt "mentor" som har fulgt meg hver dag, men fra mandag av er jeg alene. Det skal bli spennende. Sikkert vanskelig og utfordrende, men jeg har greie kollegaer som er flinke til å hjelpe og støtte, så det skal nok gå greit. 

Det har vært en beinhard uke, men gøy å være i gang. 

Og med tiden kommer også erfaring og kunnskap som vil hjelpe meg til å gjøre en god jobb.

Det beste var faktisk å kjenne, på fredagen, at jeg gledet meg til helg, og kjenne på at jeg faktisk trengte helg. Den følelsen har jeg ikke kjent på lenge ... 

2 kommentarer:

  1. Godt å kjenne på følelsen av å være til nytte igjen!
    Stå på!

    SvarSlett
  2. Den følelsen har du virkelig fortjent!

    SvarSlett