mandag 1. februar 2016

Reiseåret 2016

Det nye året startet perfekt, med tur til London. Og i etterkant har det ballet på seg med reisebestillinger utover i året. Jeg elsker å reise, og jeg blir fryktelig slitsom å ha med å gjøre om det går for lenge mellom turene, så jeg har prøvd å plassere det litt jevnt utover i løpet av året. 

Neste reisemål som står for tur, er Svalbard. Svalbard har stått på min bucketlist så lenge jeg har hatt en slik liste, og det skal bli en kanonopplevelse å endelig få komme dit. 


Vi drar dit i april, etter at solen har kommet tilbake og det har blitt litt vår, men mens det fremdeles er snø. To snøscootere er booket, og planen er at vi skal kjøre scooter fra Longyearbyen og til Barensburg. Jeg har aldri kjørt snøscooter før, men er helt sikker på at det kommer til å bli kult! Jeg bestilte turen samme dag som jeg mistet jobben, for å ha noe å se fram til, og når vi reiser, har jeg sittet på billettene - og gledet meg - i nesten ett år. 

I himmelsprett-helga i begynnelsen av mai drar guttene i heimen til Barcelona på treningsleir. Siden det er langhelg, og siden vi jentene i heimen ikke hadde anledning til å melde oss på turen sammen med guttene, tar vi oss isteden en jentetur sammen med en mor og en søster av en av Sønns lagkompiser. Turen vår går til Aberdeen, fra torsdag morgen til søndag. 


Jeg har vært i Aberdeen mange ganger, og trives godt der. Det er lite og det meste ligger veldig sentralt, med mange av de samme butikkene som de har i London. Jeg elsker å planlegge middager, og har allerede, selv om det er nesten 100 dager til avreise, begynt å tenke på hvor vi skal spise de forskjellige kveldene ...

I juli er det sommerferie, og som i fjor legger vi ferien til Houston, på besøk til venner som bor der. Vi har lyst til å gjøre en del av de samme tingene som vi gjorde i fjor, blant annet haifiske, buefiske og roadtrip, i tillegg til litt nye ting. Denne gang går roadtrip'en til New Orelans, dermed får vi også en ny stat å krysse av. 


Selv om jeg egentlig er et sol-og-strand-menneske, så var ferien i fjor - uten en eneste strand-dag - så utrolig bra og opplevelsesrik, at jeg ikke nøler med å gjenta den!

Bare dager etter at vi er hjemme igjen fra Texas, så er det tid for DanaCup. 


En uke med fotball i Hjørring er blitt tradisjon, og er alltid sosialt og koselig. 

Høsten blir nok ekstra lang i år, for etter DanaCup er det flere måneders reiseopphold, før vi, sammen med to vennepar, reiser til London i november på den årlige julegaveshoppingen. 


Vi fant billetter til kjempepriser for ikke lenge siden, og siden turen er bestemt - det er jo tradisjon, så var det bare å få billettene i hus!

Men med all den reisingen går det ikke opp med antall feriedager, så jeg er nødt til å ta noe avspasering, eventuelt noen dager fri uten lønn. Men det er det absolutt verdt. 2016 ser ut til å bli et finfint reiseår! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar