søndag 25. september 2011

Malaga

Siste uken har jeg tilbragt med sol, varme og himmelsk god mat i Malaga, sammen med - hold deg fast: Maskinentreprenørenes forbund. Hva har så jeg der å gjøre? Jo, jeg "representerte", sammen med min bedre halvdel. Vi var 80 mann og feller som reiste, de fleste fra Rogaland, resten fra Sørlandet.

Det var deilig å kunne gå ut uten å fryse, det var deilig å bade i sjøen, det var deilig å ligge på stranda, selv om det ikke var mange dager uten opplegg. Og opplegg var det massevis av. Heldigvis var det noe jeg kunne skippe, og lure meg avgårde på stranda, men en del måtte jeg også være med på.

Det var utflukt til Ronda, det var volleyballturnering, og det var besøk på CAT's education senter. Det var cava og sjokoladefondue til frokost, og det var bøttevis med sangria. Det var middager på flotte restauranter, hvor den ene diamanten av en rett slo den neste ihel.

Noe av det jeg hadde gledet meg mest til før avreise, var grillede sardiner og småskjell. Det er skikkelig jummy!Ene kvelden ble vi hentet av busser for middagen. Det viste seg at vi skulle spise på MUSEO AUTOMOVILISTICO DE MALAGA. Veldig originalt og utrolig kult!
Det var etpar biler der jeg godt kunne tatt med hjem, og disse felgene:


De hadde jo passet supergodt til den lille grønne!

Mens vi spiste, ble vi underholdt av dansere og en trubadur på spansk gitar.


Det var en annerledes opplevelse. Vanvittig bra!

Torsdagen ble imidlertid det helt storslagne for meg. Noe så lukseriøst og fantastisk at jeg fremdeles ikke helt har kommet over det. Igjen ble vi hentet i buss, og denne gang ble vi kjørt til Finca la Tosca, et storslagent "slott" hvor bla sjahen av Iran og kona ferierte. "Hagen" var en overdådig park. Vi kom inn gjennom en stor port, som selvfølgelig ble lukket bak oss, og dermed var parken uten innsyn. Det var satt opp småbord med kanapeer, og servitører som gikk rundt med drikke og enda fler kanapeer. Tror vi fikk rundt 30 forskjellige retter mens vi sto der, den ene retten mer fantastisk enn den andre. Da vi ble loset gjennom huset og ut i bakgården, var jeg så mett at jeg ikke visste hvordan jeg skulle komme meg gjennom de neste timene - selvfølgelig med enda mer mat... Det var foie gras og confit de canard og scampi og kamskjell og jeg vet ikke hva... Jeg hadde ikke sjangs, verken på scampien eller anda eller desserten. Snufs. Men det var verdt det, for ingenting hadde kunnet måle seg med de fantastiske kanapeene uansett.


Fredag morgen var det tidlig opp og avgårde til CAT's education center, for demonstrasjon av CAT maskiner...Det MÅ være ei guttegreie, det fenger ihvertfall ikke meg, men de har god rosevin der ...!

1 kommentar:

  1. Herlig med en tur til varmere strøk, god mat, herlige opplevelser, aldri dumt det!

    Anne Berit

    SvarSlett