søndag 15. mai 2011

Eurovision Song Contest party

Jeg liker IKKE Grand Prix! Jeg gjorde det når jeg var liten, jeg husker tilogmed at jeg tok det opp på VHS og så det omigjen og omigjen. Det var før jeg fikk musikksmak!

Selv om jeg ikke liker det, var det kult å bli invitert på Eurovision song contest party, sammen med en gjeng andre, som heller ikke liker Grand Prix.

Jeg hadde ikke hørt noen av sangene tidligere, med unntak av "HabaHaba" som ikke kom med, samt en liten snutt av introen til Hellas. Den var såpass grusom, at siden jeg ikke kunne heie på Norge, måtte det bli Hellas, og datter ble satt til å lage gresk flagg til meg!


HQ håpet på UK seier, naturlig nok, siden hun er fra UK, og stua var korrekt pyntet! Hun ble skuffet!!!


Det var også svenske og islandske flagg representert, uheldigvis var det ingen av oss som hadde plukket oss ut vinneren som favoritt.

Mitt Hellas lå en stund i føringen, og stemningen sto i taket. Etter å ha hørt igjennom alle finalesangene, sto jeg fast på Hellas, med Moldova som utfordrer. Moldova, fordi den faktisk var den beste låten, etter min mening. Altså; seriøst den beste. Og Moldova hadde kuleste hattene. Jeg måtte derfor modifisere flagget mitt; og skrev Moldova på baksiden (jeg ble litt revet med og brukte faktisk 5 kroner på å stemme på den, min aller første tekstmelding til 26400 noensinne).

Lotte, som hadde Sverige som favoritt, (OK, mange av jentene hadde av en eller annen grunn (som IKKE hadde med musikk å gjøre) Sverige som favoritt...) var høyt oppe lenge, men Aserbajan tok siste indre, og den var det ingen som hadde forutsett, uansett grunn til at den vant.

Morsomt og sitte på forhånd å mene hvem de forskjellige landene kom til å gi 12 poeng til, og jubelen sto i taket når vi hadde rett - og det skjedde ikke få ganger. Akkurat som at Norge alltid gir 12 poeng til Sverige, mens ALDRI får poeng tilbake igjen. Når vi får lov å delta da, selvfølgelig. Forutsigbart og korrupt stemmegivning. Vi var faktisk mange som stemte på Moldova, men det landet sto ikke på lista som Norge ga poeng. Jeg mistenker stemmejuks!!!

Gøygøy fest, håper det blir en årlig tradisjon !!

3 kommentarer:

 1. Sverige med Eric Saade og Irland var helt klart BEST! Eric Saade var i ledelsen leeeenge, og han hadde fortjent å vinne!

  SvarSlett
 2. PS. Jeg håper også at det blir en årlig tradisjon! Jeg melder meg frivillig til barnevakt...

  SvarSlett
 3. Hihi, ja det fins nesten ikke noe værre å se på tv enn MGP - er som ei bilulykke: du vet det er stygt, men du mååå bare se på.
  Skulle ønske vi kunne være der med dere, men kroppen er ikke helt i partymode! ;)

  SvarSlett