søndag 1. august 2010

Årets sommerferie

Så var årets sommerferie – 2 herlige uker på Kreta – over. Det har blitt masse bading, noe shopping og veldig mye god mat. Fullstendig rekreasjon.

Når vi ikke hadde leiebil og reiste på oppdagelsesferd, gikk vi på stranden om morgenene og brukte hotellbassenget på ettermiddagene. Litt av alt og midt i blinken både for store og små (de store i familien foretrekker strand, de små basseng!) Det utviklet seg imidlertid en ”håndklemafia” blant våre naboer og medturister, som lå ved hotellbassenget hele dagen.


Ved ankomst merket vi oss at på dette hotellet var det vanlig å reservere seg en solseng (eller fem) om morgenen – uavhengig om en skulle bruke den den formiddagen eller ikke. Denne trenden utviklet seg kraftig i løpet av de to ukene vi var der. Fra å begynne å ”reservere” i åttetiden om morgenen, ble den til seks, så fire.... Kveldene før vår hjemreise noterte vi at alle solsengene var ”tatt” kl halv elleve – kvelden i forveien......!! Det ble rett og slett en stor vits – og enkelte som syntes dette var like idiotisk som oss, ble akkurat like ”galne” og bidro om mulig sterkt til denne utviklingen – hvis ikke hadde de jo aldri fått seg solseng.

Hotellet burde selvfølgelig tatt tak i dette, noe de altså ikke gjorde – og kommer nok garantert til å få mer enn én kommentar angående dette på tilbakemeldingsskjemaet som de sender ut etter hjemkomst.

Forøvrig; Kreta er good! Som sagt så hadde vi leiebil og fikk sett både Elafonisi (Kretas Maldivene) og Falassarna; to nydelige strender som like gjerne kunne ligget i Karibien. Vi fikk også med oss en tur til Panormo, på besøk til gode venner, med grillfest i solnedgangen.

1 kommentar:

  1. Her nevner du det som er mest negativt med disse store charterhotellene, og når dette ikke blir tatt tak i er det helt håpløst. Når det er sagt så lengter vi tilbake til Kreta, Rhodos var ikke like bra!

    SvarSlett