fredag 10. april 2015

Nytt sykkelår

Nytt sykkelår er startet, og jeg har kommet godt i gang.

I år har de, i tillegg til en total-liste for alle ansatte, også splittet opp per kjønn, både for antall ganger syklet til jobb, og total distanse. Jeg ligger på 4. plass av damene med de 3 gangene jeg har syklet til jobb denne uka. På distanselisten ligger jeg lengre bak, jeg har jo bare 12 kilometer til dagen.


I fjor begynte jeg med syklingen flere måneder etter de andre, og lå langt nede på listene. Det var supermotiverende å se at jeg nærmet meg, og gikk forbi, de som lå foran meg. Nå blir det trolig et kav med å prøve å holde plasseringene, og bli demotivert av å rykke lengre og lengre ned på listene. Jaja. Jeg har "bare" 97 ganger igjen før årets mål er nådd...
Jeg har perset på tiden både til jobb og hjem fra jobb denne uka.


Tirsdag syklet jeg til jobb på 16,10 og det magiske 15-tallet, som jeg hele tiden har trodd skulle være uoppnåelig, er nå et potensielt oppnåelig mål.

Jeg har lenge jobbet med å forbedre tiden hjem fra jobb, men 19,07 så vanskelig ut å komme under. Jeg holdt meg på 19-tallet hjem både tirsdag og onsdag, men torsdag knallet jeg til, og klokket inn på 17,43 da jeg parkerte i gården hjemme. Rimelig fornøyd - og veldig, veldig sliten.

De nye rekordene kan nok muligens forklares med mitt forsøk om raskest mulig å komme meg bort fra Røyneberg og Grannes, hvor bøndene for tiden gjødsler... Sykkelhjelm med tilhørende gassmaske hadde vært greit å hatt akkurat nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar