tirsdag 1. mars 2011

Svindlet, lurt og bedratt ...


Så var det min tur! Til å bli skimmet. Eller noe. Ihvertfall så er det noen andre enn meg som har brukt kredittkortet mitt, uten at jeg har gitt det fra meg, og uten at jeg har fått gleden av å få de tingene de har handlet seg med MITT kort. Jeg! Kredittkortforsiktigheten selv!

Kredittkortregningen min kom i dag, og jeg holdt på å ramle ned trappa da jeg så beløpet over hva jeg visstnok skulle ha brukt de tre dagene jeg var i London i januar. OK, jeg skulle LETT klart å bruke det beløpet på tre dager, det er ikke det, men dette var jobbkortet mitt, hvor jeg bare belaster jobbting som reiser, mat, hotell osv, og SÅ mye spiste jeg da ikke.

Et eller annet sted i London er det altså ikke å anbefale å betale med kredittkort. Det er ikke så veldig mange alternativene jeg har for hvor det kan ha skjedd; de fleste stedene hvor jeg har brukt kortet, er steder jeg er innom "(u)regelmessig" og hvor jeg aldri tidligere har hatt problemer... Ett sted skiller seg derimot ut, og det er restauranten i Chinatown, hvor jeg spiste duckinpancakes... Akkurat den restauranten har jeg aldri vært på tidligere...

Fire transaksjoner er altså blitt gjort, to av dem mens jeg var i London - etter kinarestaurantbesøket - mens de to andre er gjort to uker etter at jeg var kommet hjem. Alle referansene henviser til ”forsikring salg/utstedelse”.

Eneste jeg får igjen for dette, er gleden av å betale kredittkortregningen, samt en hel del papirarbeid for å få tilbake de nøyaktig 10 852,63 kronene som de har brukt MITT kort til å handle for.

Ikke festlig i det hele tatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar