fredag 15. juni 2012

Teambuilding

De to siste dagene har jeg tilbrakt i svært så velkjente, gamle trakter. Preikestolhytta. På teambuilding med nyejobben. Jeg har aldri ført vært i den nye hytta, men har massemasse minner fra turer til gamle hytta. Den nye var i vesentlig bedre stand og komfort enn den gamle, og absolutt å foretrekke!


30 mann dro med buss fra jobb kl 10 onsdag, og var fremme rett før 12. Først innretting på rommet, så rett til lunsj. Jeg hadde store forventninger til maten, all den tid kokken der er kaptein på kokkelandslaget og norgesmester og jegvetikkehva. Når det gjaldt suppa vi fikk til lunsj, var den god – det vi fikk i oss, men når det gjalt ”cutlery” var visst kulheten viktigere enn funksjonaliteten, for suppeskjeene var firkantede og veldig flate, så den digre, kule bolla vi fikk suppa i, tok sin tid å tømme…

Etter lunsj var det aktiviteter. Vi ble delt inn i 4 grupper og aktivitetene innebar blant annet en del plasking med vann, ordleker, tandemskiskyting og ”blinde-padling” – hvorpå jeg for den sistnevnte aktiviteten glatt meldte meg frivillig til å vente igjen på stranda. Vannskrekk og generelt dårlig orienteringsevne passer veldig dårlig i kombinasjon med kano! Men morsomt var det!

En av mine kollegaer hadde også med seg en aktivitet hvor vi skulle bygge et ”fremkomstmiddel” for en passasjer, som skulle launches fra 2. etasje, ut vinduet og ned på bakken. Materialene vi fikk utdelt var et knippe binders, en taustump, noen gummistrikker, en penn, en pappkopp, noen papirark og to pappfoldere. Passasjeren skulle være et rått egg – som selvfølgelig ikke skulle drepes på veien… eller kokes i forkant… Med såpass mange ingeniører iblant oss, var jo dette en glimrende oppgave, jeg – som lagleder kunne bare sette meg tilbake og se på at de gjorde jobben. At samtlige lag klarte oppgaven uten at et eneste egg gikk til spille, kan kanskje forklares med at underlaget på landingsplassen for fremkomstmiddelet var gress.

Seieren i den påfølgende quiz runden tok vårt lag hjem – vi var det eneste laget som visste ”who was born with a plastic spoon in his mouth”. Nei, det var IKKE Madonna! Vi visste også at Preikestolen var 604 moh – selv om quizmakeren hardnakka påsto 603 ga jeg meg ikke! At jeg fikk trumfet gjennom årstall for månelandingen var også med og sikre seieren – og heldigvis slapp jeg de 100 armhevingene jeg ble truet med, dersom årstallet var feil. 17/25 poeng ga førsteplass, og minnepinne i premie! Wiii.

Om kvelden var det klart for humor og inspirasjon fra Egersund, før servering av 4-retters middag. Forretten med kongekrabbe og hvit asparges i hollandaise-saus kommer jeg til å drømme lenge om! Så ble det bonfire og allsang, før jeg snek meg til sengs rundt midnatt.

Dagen etter var det tur til Preikestolen. Så har jeg fått tatt den årlige i år også. Fint tur, selv om det var noe kaldt. Godt hva som er gjort.

Og alle sammen var enige om at det hadde vært en veldig kjekk tur!
:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar