fredag 2. april 2010

Paris

Påsken i år, ble lagt til Paris. Jeg VAR av den oppfatning at alle "ansvarlige" foreldre MÅ jo ta med ungene sine til Disneyland - men det er jeg ikke nå lengre.

Jeg visste jo fra før at Disney er og blir en pengemaskin, og det er helt OK. Jeg VELGER jo faktisk å legge ferien min dit, men ...

På forhånd hadde vi tenkt at vi skulle ha to dager inne i byen, og to dager i Disneyland. Første dagen dro vi inn og så Eiffeltårnet - det var det viktigste for ungene å få sett.


Dag 2 dro vi til Disneyland. Det var en OK nok dag, men etter at dagen var omme, var vi alle 4 i familien mer enn fornøyde. Da hadde vi vært gjennom det som var av attraksjoner, og det var liksom ingenting som fristet til gjentakelse dagen etter.


Det var ikke så veldig mange attraksjoner - jeg hadde forventet MYE mer, og de som var der, var ikke såååå store og attraktive, liksom. Synes VI, da. Og reiser MYE heller til Tivoli i København igjen, en annen gang!

Dermed ble det bare en dag i parken - og 3 inne i byen, heller. Vi fikk med oss Triumfbuen, og været var fint så vi så buen i LaDefense også. Kjekt for meg det, som har gode minner derfra!


Sacre Coeur og Montmatre er jo et must, de små gatene og restaurantene der er sååå koselige!


Louvre museet ble også besøkt, men vi gikk ikke inn, selv om ungene hadde lyst til å se Mona Lisa. Det får eventuelt bli en annen gang.


Vi hadde tenkt å ta en båttur på Seinen, men det ble det ikke tid til. Vi tok derfor undergrunnen ut til Notre Dame, slik at vi ihvertfall fikk med oss det.


Vi brukte store deler av turen til å lete etter Johnny - men fant han ikke. Marlene kommer nok til å blogge litt omkring dette, så jeg lar derfor det ligge...

Vi fikk totalt sett ihvertfall 4 herlige dager i deilig vårvær i Paris!


Nå skal trøtte og slitne bein HVILES resten av påsken!!!

5 kommentarer:

 1. ååå høres ut som dere har hatt en fin tur, Paris virker som en super by. Hører flere som sier at en dag i Disneyland er nok, uten at jeg vet noe om det. Jeg har ikke tatt med ungene på mye slikt hehe, ikke engang Lego-land på mine! Men Paris kunne jeg tenkt meg engang!
  Gleder meg til å lese Marlenes blogg om Johnny eventyret deres!

  SvarSlett
 2. tror det kommer ganske mange blogger om turen fra den kanten...... *ler*

  SvarSlett
 3. Dåkk har jo fått opplevd mye på korte tid syns eg :) Hørtes ud som ein kjekke tur, sjøl om Disneyland ikje sto te forventningane... :)

  SvarSlett
 4. jau, ungene har ihvertfall fått sett alle "must-see's" i Paris, men London e fortsatt favoritten.... hehehe ;-)

  SvarSlett
 5. Åååå det høres kjekt ut
  Glede meg te med ska der i sommer

  SvarSlett