søndag 24. mars 2024

Roadtrip

I begynnelsen av november fant vi business bonusbilletter til Boston, avreise i midten av mars. Hurra! 50000 poeng per person per vei. Utfordringen var bare at vi ikke hadde nok bonuspoeng. Eller, tilsammen hadde vi det; jeg hadde 97000 Eurobonuspoeng på min konto, Mann hadde 103000. Løsningen ble å opprette en pointshearing group, dermed kunne vi bestille billettene. Og blakket oss totalt for poeng samtidig. Men tur i boks med business begge veier var vel verdt det. 

Etter å ha blitt tilfeldig oppgradert på to tidligere turer, takket være Manns diamantkort, er jeg blitt mer eller mindre "ødelagt", og ønsker fortrinnsvis kun å fly business på langturer. Det gjør hele forskjellen, spesielt ved nattflyvning og tidsforskjell. Gode seter og flatbed, god plass og GOD flymat. 



Til en forandring hadde vi faktisk lagt litt planer for turen, og en kompis med noenlunde samme plan var der uken før oss og kjørte opp ruten for oss. Mann hadde 4 bryggerier han ønsket å besøke, dermed ble det halvannet døgn i Boston først, før vi hentet ut bil og dro på roadtrip. 

Jeg liker Boston veldig godt. Det er litt roligere enn i New York, god atmosfære, litt mindre og "lettere overkommelig", og maten er fantastisk. Masse god sjømat. 

Selvfølgelig ble det pannekaker til frokost på meg, på forskjellige koselige og typisk amerikanske diners



Veien fra Boston og opp til Stowe, VT er temmelig lang. Heldigvis er det et outlet på veien, samt Ben&Jerrys Factory - og graveyard, som vi alltid pleier å ta innom når vi er på de kanter. 

Tilbakeveien fra Stowe, er like lang. Men Heady Topper visstnok verdt det og nesten som the holy grail for ølentusiaster å regne. 8 bokser fikk bli med i kofferten hjem. 

4 døgn, 4 stater  (MA, NH, VT, LI) og 4 bryggerier (Trillium, Alchemist, Tree House og Long Live). 

Vi endte opp med 1000 kjørte kilometer rundtom New England. Bleier og brødposer til innpakking av øl var medbrakt, og med stopp på to outlets (Merrimack og Wrentham Village) fikk jeg fikset nok "polstring" i koffertene i form av nye klær, og mann fikk med seg endel høyt ratet øl hjem fra turen. Vinn-Vinn!

Vi er godt igang med å tjene opp nye bonuspoeng til ny tur, både ved hjelp av reiser, men mest ved bruk av kredittkort, Trumf-poeng og ViaTrumf handling. Målet er at før SAS går inn i ny allianse - og forhåpentligvis kommer til å slippe endel spennende billetter for å promotere endringen, at vi igjen skal ha nok poeng på konto til en kjekk business bonus tur. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar