fredag 10. april 2015

Nytt sykkelår

Nytt sykkelår er startet, og jeg har kommet godt i gang.

I år har de, i tillegg til en total-liste for alle ansatte, også splittet opp per kjønn, både for antall ganger syklet til jobb, og total distanse. Jeg ligger på 4. plass av damene med de 3 gangene jeg har syklet til jobb denne uka. På distanselisten ligger jeg lengre bak, jeg har jo bare 12 kilometer til dagen.


I fjor begynte jeg med syklingen flere måneder etter de andre, og lå langt nede på listene. Det var supermotiverende å se at jeg nærmet meg, og gikk forbi, de som lå foran meg. Nå blir det trolig et kav med å prøve å holde plasseringene, og bli demotivert av å rykke lengre og lengre ned på listene. Jaja. Jeg har "bare" 97 ganger igjen før årets mål er nådd...
Jeg har perset på tiden både til jobb og hjem fra jobb denne uka.


Tirsdag syklet jeg til jobb på 16,10 og det magiske 15-tallet, som jeg hele tiden har trodd skulle være uoppnåelig, er nå et potensielt oppnåelig mål.

Jeg har lenge jobbet med å forbedre tiden hjem fra jobb, men 19,07 så vanskelig ut å komme under. Jeg holdt meg på 19-tallet hjem både tirsdag og onsdag, men torsdag knallet jeg til, og klokket inn på 17,43 da jeg parkerte i gården hjemme. Rimelig fornøyd - og veldig, veldig sliten.

De nye rekordene kan nok muligens forklares med mitt forsøk om raskest mulig å komme meg bort fra Røyneberg og Grannes, hvor bøndene for tiden gjødsler... Sykkelhjelm med tilhørende gassmaske hadde vært greit å hatt akkurat nå!

onsdag 8. april 2015

På flyttefot

Jeg har flyttet!

Like før påske fikk jeg vite at jeg skulle flytte fra prosjektet jeg har arbeidet på de siste to årene, og som nå mer eller mindre er ferdig, til et annet prosjekt. Det var en som skulle slutte der, og jeg skal ta over hans arbeidsoppgaver.

Første arbeidsdag etter påske ble dermed brukt til å pakke sakene mine i E4, og flytte dem ned til ny pult i E3. Det var heldigvis ikke så mye å flytte, jeg hadde allerede gått gjennom alt jeg hadde liggende og fått kastet eller arkivert det jeg ikke lengre trenger.


Å skifte prosjekt er nesten det samme som å begynne i ny jobb, med nye kollegaer, nye oppgaver og nye rutiner. Alt er nytt. For ikke å glemme ny etasje. Jeg tar meg selv til stadighet i å ta heisen opp i 4. etasje, og gå inn til min gamle, nå tomme, pult.

Jeg sitter og leser og går gjennom informasjon til øyet er stort og vått. Hodet mitt er helt fullt, og det kjennes  ut som om flere tømmerhoggere som hamrer løs har trengt seg inn i hodet mitt. Heldigvis vet jeg at det kun er en overgang, og at det vil gå seg til etter hvert.

Godt det er kort uke denne uka, og snart helg!